Nieuws Actueel

Slipjes Eva Braun te koop

Rik Nizet 1 juni 2015

Eva braun ondergoed middelgroot

In de Amerikaanse staat Ohio liggen een heleboel onderbroeken te koop van Adolf Hitlers vrouw Eva Braun. De Duitse krant Bild meldde zondag dat in een winkeltje in Elmore, ongeveer 120 kilometer ten westen van Cleveland, het zijden ondergoed wordt aangeboden.

De meer dan twintig Franse onderbroeken uit de jaren veertig zijn volgens de winkelier, Ernie Scarango, door een Amerikaanse militair in mei 1945 uit de particuliere vertrekken van Hitlers afgelegen Beierse hoofdkwartier bij Berchtesgaden, de Berghof, meegenomen. Op het textiel stonden de letters EB gestikt. De militair heeft de kledingstukken van labeltjes met uitleg voorzien.

De belangstelling voor de nazi-lingerie valt vooralsnog tegen voor Scarango. Er komen mensen kijken, maar niemand heeft nog 7500 dollar betaald voor een onderbroek, zei Scarango die ze blijkbaar nog niet in de aanbieding doet.

De BerghofEva Braun (1912-1945) was maîtresse van de Duitse dictator Hitler (1889-1945) en verhuisde in 1935 naar de Berghof in de bergen bij Berchtesgaden. Ze trouwde uiteindelijk op 29 april 1945 met Hitler in Berlijn en beiden pleegden er de volgende dag zelfmoord.

Found in an antique store in Elmore, Ohio: Eva Braun's underwear, apparently pic.twitter.com/XrOpIAX7rL

— Marin Cogan (@marincogan) 24 mei 2015