Nieuws Actueel

Snotyoung, stoutste jongetje van de klas

Rik Nizet 28 januari 2015

Snotyoung is een nieuwe creatieve studio gespecialiseerd in visual content, digital design en art direction. De startup combineert jonge gedrevenheid met professioneel vakmanschap en wil niets minder dan de wereld veroveren. "We wilden alleen laten zien wie we zijn en waar we voor staan."

Jonge creatieven Roel van Koppenhagen, Luke Smits en Anne van der Ven besloten een half jaar geleden om de krachten te bundelen en hun verschillende disciplines te combineren onder één naam: Snotyoung. Zonder enige ervaring met ondernemen, maar met één gezamenlijk doel, begonnen ze hun avontuur. Ze willen zich onderscheiden van de middelmaat en creatief werk maken waar soul in zit.

De startup stelt zichzelf voor aan de wereld met een video en een fotoserie waarin een roodharige jongeman de personificatie van het bedrijf is. Luke: “We wilden ons vakmanschap en de kwaliteit die we kunnen leveren combineren met onze drive om buiten de gebaande paden te treden." Op de site van Snotyoung vind je dan ook geen portfolio, bedrijfsomschrijving of duidelijke call-to-action. Anne: “We wilden alleen laten zien wie we zijn en waar we voor staan. Riskant misschien, maar veiligheid is nooit de juiste keuze als je creatief werk maakt."

Snotyoung is het stoutste jongetje van de klas, maar wel één die door zijn oprechtheid en gedrevenheid meteen je hart verovert.