Nieuws Actueel

Sollicitant (24) geeft zichzelf cadeau via Facebook

Van onze redactie 26 januari 2015

Krabben zette de waardebon 9 januari op Facebook. Strekking? Eén dag Loes. "Een dag waarin ik geheel vrijblijvend mee zal komen draaien, zodat jullie mij beter kunnen leren kennen." Bedrijven mogen de 24-jarige Bredase dus uitnodigen voor een werkdag. "Om te kijken of het van beide kanten klikt."

Waardebon Haar waardebon is op Facebook 120 keer gedeeld en heeft meer dan 80 likes. Daardoor is de actie een succes, want Krabben kan bij diverse bedrijven terecht. "Ik ben al bij twee zaken geweest en word via sociale media benaderd. Ze zeiden: kom eens langs en bekijk het bedrijf. Komende dinsdag moet ik naar Amsterdam."

Geen job Tot een nieuwe job heeft de zoektocht van Krabben nog niet geleid. Waar de Bredase eerste kampte met veel afwijzingen, heeft ze nu een luxeprobleem. "Ik heb zoveel aanmeldingen dat ik het even wil afwachten. Wellicht is een van die bedrijven wel wat voor mij, dat ik het gevoel heb 'hier kan ik mee verder'."

Droombaan Haar droombaan is echter in Kaatsheuvel. Bij Villa Pardoes. "Ik heb daar stage gelopen. Het is een vakantievilla voor families met zieke kinderen. Heel erg dankbaar werk. Je gaat er met een glimlach heen en je gaat met een glimlach naar huis. Dus het contact met Villa Pardoes hou ik wel warm..."