Nieuws Actueel

Speed e-bike voor leaserijder

Rik Nizet 18 september 2015

Speed pedelec middelgroot

De speed e-bike is hard op weg het leaselandschap op z'n kop te gooien. ALD Automotive is een van de grote autoleasemaatschappijen die de zogenaamde speed-pedelec deze week aan het assortiment toevoegt.

Met de e-bike race op het circuit van Lelystad vierde ALD Automotive donderdag de introductie van de high speed e-bike voor hun leaserijders. ALD Automotive verwacht de komende jaren een afname van enkele honderden e-bikes. De e-bike is uitgerust met een high tech lithium accu geïntegreerd in het frame. De kracht van de fietser op het pedaal wordt via een sensor doorgegeven aan de motor die er voor zorgt dat je moeiteloos 45 kilometer per uur fietst. Woon-werkverkeerDe leasemaatschappij ziet in de high speed e-bike de ideale oplossing voor het verduurzamen van het woon- werkverkeer en zal deze een belangrijke plek in het zakelijk verkeer krijgen. Het leasen van een speed-pedelec kan vanaf 99 euro per maand.

RaceIn Lelystad streden vijftig deelnemers onder leiding van bekende team captains als Leontien van Moorsel, Frits Sissing, Jeroen Nieuwenhuize, Evelien Bosch en Vivienne van den Assem om wie de snelste e-bike racer werd. Winnaar van de e-bike race werd Rik van der Graaf. Hij kan een jaar lang gebruik maken van de Stromer e-bike.

Moeiteloos 45 kilometer per uurALD Automotive heeft ervoor gekozen de Stromer e-bike aan het assortiment toe te voegen. De e-bike is uitgerust met een high tech lithium accu geïntegreerd in het frame. De kracht van de fietser op het pedaal wordt via een sensor doorgegeven aan de motor die er voor zorgt dat je moeiteloos 45 kilometer per uur fietst. Een duurzaam en tijdsefficiënt alternatief voor woon-werkverkeer, maar ook een antwoord op parkeer- en fileproblemen. ALD Automotive mag de Stromer een halfjaar lang exclusief aanbieden. Hiervoor is een partnership aangegaan met QicQ, de Nederlandse importeur van de speed-pedelec.