Nieuws Actueel

Sqills haalt opdracht binnen voor Ierse spoorwegen

Van onze redactie 19 december 2014

Irish Rail koos voor de reserveringssoftware van Sqills vanwege het innovatieve karakter, het feit dat het product al in gebruik is bij andere openbaarvervoeraanbieders en de goede match met de eisen van Irish Rail. Sqills werkt bij de opdracht samen met Cubic Transportation Systems die het hele project leidt.

Belangrijke stap

Directeur Wouter Cassee van Sqills noemt het contract en de samenwerking met Irish Rail en Cubic Transportation Systems 'een belangrijke stap voorwaarts in de wereldwijde verkoop van onze S3 Passenger software en onze verdere internationale groei'.

Sqills levert al softwaresystemen aan klanten als NS, Mobility Mixx, Arriva, Hamburg Köln Express, Syntus, Qbuzz, Veolia, GVB en HTM. Het nieuwe systeem bij Irish Rail introduceert een flexibele manier waarop tickets geboekt en verwerkt worden. Zo kunnen consumenten zelf online bijvoorbeeld hun reisdata en vertrektijdstippen wijzigen.

Foto: De directie van Sqills, van links naar rechts Alexander Mul, Wouter Cassee, Johan Nieuwerth en Bart van Munster. (Charel van Tendeloo)