Nieuws Actueel

Starbucks bezorgt thuis

Lotte Grimberg 18 februari 2015

De droom voor de echte starbucksliefhebber komt uit! Starbucks is begonnen met een eigen bezorgservice. Het wordt dus mogelijk om je eigen kopje verse starbuckskoffie te zetten. Heerlijk voor een ontbijtje op bed of voor na de warme maaltijd. Het enige wat je zelf moet doen is de koffie zetten en je naam op de beker schrijven.

Rest van de wereldDe bezorgservice start in Seattle, waardoor de service in eerste instantie alleen zal gelden voor Amerika. Bij succes zal de dienst snel uitgebreid worden naar Azië en daarna de rest van de wereld. Het duurt dus nog eventjes voordat je ook in Nederland kan genieten van de bezorgservice van Starbucks.

Klanten van de bezorgservice krijgen de mogelijkheid om een maandabonnement te nemen op de levering van de Starbuckskoffiebonen. Een jaar lang koffiebonen kost 288 dollar.

SpeculatiesHoe de service zich zal gaan ontwikkelen is nog onduidelijk. Er zijn wel al speculaites over een Starbucks app. Via de app zouden klanten in de toekomst zelfs koffie en andere producten kunnen bestellen en thuis laten bezorgen.