Nieuws Actueel

Ster van de week: Boerin Bertie uit Boer zoekt Vrouw nog steeds samen met Esther

Van onze redactie 23 maart 2015

Image 4820418

In de laatste aflevering van zondagavond bleek dat ze nog steeds samen is met Esther. De twee vrouwen vertelden met een grote glimlach aan presentatrice Yvon Jaspers dat het 'dik aan is'. Bertie is de eerste boerin die een vrouw vond door het televisieprogramma.

PZC-verslaggever Ondine van der Vleuten zat zondagavond op de bank met Bertie en Esther om de laatste aflevering te kijken. Maandag staat in de krant een sfeerverslag vanuit haar huis. In de glossy Geniet!, die komend weekend bij de PZC zit, staat een uitgebreid interview met boerin Bertie.

Sterrenprofiel

Naam: Bertie SteurLeeftijd: 41 jaarKomt uit: RenessePersoonlijk: Heeft 2 dochtersBekend van: Boer Zoekt VrouwOpmerkelijk: De lesbische boerin bezit maar liefst 60 hectare grond en meerdere huizen waar vrijwel geen hypotheek op rust. Berties grond heeft volgens Weekend een geschatte waarde van zo'n 3,6 miljoen euro op basis van de huidige grondprijs in Zeeland. Bertie heeft bovendien maar liefst 13 onroerende zaken op haar naam staan, waarvan 6 woonadressen in omliggende dorpen. Hieronder zijn 2 vakantiewoningen op een vakantiepark in Renesse.