Aangeboden door Gini Solutions

Nieuws Actueel

Strategisch Partnership Cirqon en Tjellens Loopbaan Professionals

Hr-dienstverleners Cirqon en Tjellens hebben de handen ineen geslagen. De twee bedrijven gaan een bedrijfsruimte delen, elkaars dienstverlening ondersteunen en samen nieuwe initiatieven uitrollen.

Van onze redactie 22 oktober 2019

Strategisch Partnership Cirqon en Tjellens Loopbaan Professionals

Voluit heten de bedrijven Cirqon - een leven dat werkt! en Tjellens Loopbaan Professionals - Gini Solutions. Vanaf 1 september werken beide organisaties samen en zitten ze in hetzelfde pand in Hengelo.

Cirqon, met aan het roer Ron Bos en Patrick Nijland, staat voor vertrouwde dienstverlening als salarisverwerking, werving & selectie, detachering, uitzenden en payrolling. Tjellens Loopbaan Professionals – Gini Solutions is het initiatief van Bob van den Berg. Deze organisatie voorziet in werving en selectie, loopbaanbegeleiding, executive search, advies, assessments en hr-ondersteunde diensten. Gini Recruit, de web-based applicatie ontwikkelt door Bob van den Berg, is ondersteunend aan de activiteiten van Tjellens.

Logische keuze

Bob van den Berg: ,,Samen wonen is een voor ons logische keuze, maar het betekent meer dan alleen maar leven onder 1 dak. Cirqon en Tjellens – Gini Solutions zijn compatibel, niet alleen vanuit zakelijke dienstverlening maar ook in de cultuur. We spreken min of meer dezelfde taal en we vullen elkaar prima aan. We zien, naast het gezamenlijk betrekken van onze locatie, vele mogelijkheden in de samenwerking. Niet alleen HR gebied maar zeker ook op het gebied van ICT en Artificial Intelligence.”

Transformatie

Ron Bos en Bob van den Berg kennen elkaar al sinds hun jeugd. Mede daarom voelde Ron zich de eerste keer dat hij naar binnen liep bij Tjellens direct thuis. ,,Het geweldige pand, de mensen, de sfeer, het was alsof ik hier al jaren kwam. De afgelopen twee jaar jaar hebben we een geplande transformatie doorgemaakt van Qwip naar Cirqon - een leven dat werkt. De samenwerking met Tjellens – Gini Solutions past in onze strategische plannen. Ik ben ontzettend enthousiast en zie een geweldig potentieel in de samenwerking met Tjellens”, zegt Ron Bos.