Nieuws Actueel

Streven naar perfectie levert prijs 'Ondernemer van het jaar' op

"De lat ligt wel erg hoog", zei de Bergeijkse wethouder Mathijs Kuijken, gisteravond tijdens de presentaties van de genomineerden voor de prijs 'Ondernemer van het jaar 2015'. Tweehonderd aanwezigen bij de ondernemerscontactavond in Bergeijk wachtten in spanning af wie de winnaar was. Het Eindhovens Dagblad was er bij.

André Kempen | Foto: Bert Jansen 9 maart 2016

Ondernemer Jaar

De genomineerde ondernemers waren Frank Houtappels van We/Provide, Arthur Burgmans van Multi-fix Group en Frank Schilders van SBP outdoor. Drie ondernemers die hun sporen meer dan verdiend hebben, maar die ook in heel verschillende branches werkzaam zijn.

SlowakijeWe/provide is een IT-bedrijf met 35 werknemers. Multifix is producent en wereldwijd leverancier van onderdelen en bevestigingsmaterialen, met vestigingen in Nederland, China en Slowakije. SBP outdoor, gevestigd op de Witrijt, is actief in de buitensport.

Uit de samenvatting van het juryrapport: "De winnaar is een Bergeijkse ondernemer die zeer betrokken is bij zijn bedrijf, medewerkers en product. (...) Hij streeft altijd naar perfectie en straalt dat in zijn bedrijf uit. Daardoor is zijn bedrijf de belangrijke partner voor veel van zijn klanten."

Winnaar"Ongeacht wie de winnaar is, kunnen we de genomineerde ondernemers als voorbeeld zien. Deze ondernemers hebben de verwachtingen meer dan waar gemaakt", vond wethouder Kuijken.

Uit een goudkleurige enveloppe haalde hij vervolgens de naam van de winnaar. "Ondernemer van het jaar, opvolger van Fred Das, is Arthur Burgmans van Multi-Fix."

Burgmans ontving vervolgens uit handen van burgemeester Arinda Callewaert de wisseltrofee. De trofee is gemaakt door de in 2014 overleden Bergeijkse kunstenaar Willem Loos.