Nieuws Actueel

STYB Bedrijfsondersteuning genomineerd voor "Meest innovatieve MKB kantoor Oost Nederland"

Van onze redactie 3 december 2014

De kanshebbers voor de Nationale Accountancy Awards 2015 zijn accountants die slimmer werken, minder kosten in rekening brengen, beter adviseren en gebruik maken van de meest innovatieve technologie.

STYB-app"Met de STYB-app verkrijgen bedrijven via hun smartphone of tablet op ieder gewenst moment overzicht én inzicht in hun actuele financiële situatie. Door de koppeling met het softwaresysteem van AFAS kan de app met een druk op de knop allerlei financiële rapportages laten zien; zoals de omzet, de resultaatrekening, de verhouding van de omzet/kosten tot de norm en uiteraard de benchmark. De app is geschikt voor elke individuele klant of winkel, maar de app geeft samenwerkingsverbanden zoals franchiseketens ook een overzicht, in cijfers en grafieken, van al hun winkels," aldus Patrick Hermans, commercieel directeur STYB Bedrijfsondersteuning.

UitreikingTen overstaan van 1000 financieel managers worden de winnaars van de Nationale Accountancy Awards bekend gemaakt op de vierde editie van Financial Systems op donderdag 21 mei 2015 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Foto: Stick To Your Business