Nieuws Actueel

STYB Bedrijfsondersteuning lanceert nieuwe website van Retailplatform 4Retailerz

Van onze redactie 19 mei 2015

Screenshot 4 Retailerz

Het platform is een initiatief van STYB Bedrijfsondersteuning. Doel is om retailers te ontzorgen. ‘Retailers hebben vaak te maken met te hoge kosten voor facilitaire diensten, zoals energie, telecom, verzekeringen en administratie. Omdat een groot deel van de kostbare tijd wordt opgeslokt door de waan van de dag, besteedt de gemiddelde retailer hieraan te weinig tijd’, luidt het persbericht.

Nieuwe invullingPatrick Hermans, commercieel directeur STYB Bedrijfsondersteuning: “Retailers verwachten vandaag de dag real-time inzicht in hun financiële situatie en zitten echt niet meer te wachten op een jaarrekening, ingebonden met een leuk ringbandje, dat linea recta de archiefkasten in beland. Daarnaast willen retailers geholpen worden met omzet verhogende en kostenbesparende oplossingen voor hun winkel. En dat vraagt om een andere invulling van de dienstverlening dan die wordt gegeven door de traditionele accountant.” Volgens STYB speelt het platform 4retailerz in op deze vraag.

WebsiteDe nieuwe website 4retailerz.nl zal de komende tijd worden aangevuld met nieuwe producten en diensten. De website is branche specifiek ingedeeld. Zo kan er een keuze gemaakt worden tussen: Slijter, Kapper, Verf en behang, Boekhandel en Dier. De site biedt onder andere kostenbesparende oplossingen voor verzekeringen en administratie. En daarnaast worden er verschillende omzet verhogende diensten geboden zoals het bouwen en onderhouden van een website en/of webshop.

STYBSTYB Bedrijfsondersteuning is opgericht in 2009 en staat bedrijven bij op het gebied van administratieve ontzorging. STYB is regionaal georiënteerd, maar heeft klanten uit heel het land. In 2012 is gekozen voor een verdere specialisatie richting de MKB-praktijk gericht op kappersbedrijven, persoonlijke verzorging en mode.

Foto: Screenshot 4Retailerz.nl