Nieuws Actueel

SWB uit Hengelo voorziet De Slinger van huisvesting

Van onze redactie 6 juli 2015

SWB partnerschap foto SWB aangeleverd

Als Funding Partner heeft SWB zich voor minimaal 3 jaar verbonden aan de stichting. In de overeenkomst is opgenomen dat SWB De Slinger minimaal twee jaar voorziet van huisvesting.

Een soort marktplaats De Slinger is hét merk voor maatschappelijke betrokkenheid in Hengelo. Met inzet van het bedrijfsleven helpt De Slinger maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun projecten. Zij heeft als doel om bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact te brengen ten behoeve van de Hengelose gemeenschap. De Slingerbeurs, een initiatief van De Slinger, is een soort marktplaats welke jaarlijks wordt georganiseerd, waar verenigingen en instellingen (‘vragers') in contact worden gebracht met bedrijven ('aanbieders'). Er worden afspraken, zogeheten matches, gemaakt met gesloten beurzen; er komt geen geld aan te pas.

Prima werkplekTijdens De Slingerbeurs van dit jaar kwam de match tussen De Slinger en SWB tot stand. De Slinger was op zoek naar nieuwe huisvesting. Jeroen van der Geest hierover: “SWB is gevestigd in ‘W14 bedrijfsverzamelgebouw Sociaal ondernemen’ en wij zijn van mening dat dit voor een maatschappelijke organisatie als De Slinger een prima werkplek is. Samenwerken is een belangrijke waarde voor SWB. Samen met het bedrijfsleven mensen kansen geven op Belangrijk Werk!

Foto: Frank Kerckhaert en Jeroen van der Geest schudden elkaar de hand na het ondertekenen van de overeenkomst.