Nieuws Actueel

Tal van activiteiten tijdens Business Meets Twente

Van onze redactie 2 november 2015

Image006

MoszkowiczEen van de meest aansprekende gasten tijdens Business Meets Twente is Bram Moszkowicz. De gewezen topadvocaat vertelt woensdag 18 november over hoe de Raad van Discipline hem uit zijn ambt zette. De FIOD formuleerde een hem stevige naheffing, maar Moszkowicz toonde veerkracht en ondernemersdrift. De gewezen topadvocaat koos voor een uitdaging als partijleider van VoorNederland (VNL) en hoopt voortaan in de politieke arena het verschil te maken.

Hoe hij tegenslagen overwint? Welke levenslessen hij als ondernemer heeft geleerd? Hoe hij denkt over de mogelijkheden van de regio Twente? De charismatische politicus geeft op BMT, aan de hand van interviewer Eddy van der Ley, een onthullend inkijkje in zijn belevingswereld. Hij gaat in op ex-cliënten als Desi Bouterse, Willem Holleeder, Cor van Hout en Geert Wilders. En beantwoordt zonder remmingen de vragen van het aanwezige publiek.

Rabobank Late NightTijdens andere sessies wordt op de woensdag van Business Meets Twente ingegaan op de kansen en uitdagingen van Smart Industry, het effectief bereiken van je doelgroep en flexibel werken. Net als vorig jaar staat ook tijdens deze editie Rabobank Late Night op het programma. Tijdens deze talkshow gaat presentator Bas Wolters in gesprek met tafelgasten Jerry Notenboom (Rabobank), Martha Riemsma (Twentsche Courant Tubantia), voormalig Miss Nederland Kim Kötter en Danny de Vries van de Twentse Ambassade in Amsterdam.

Een dag later wordt de invloed van LinkedIn besproken en hoe dit sociale platform gebruikt kan worden om zaken te doen. Ook wordt er gesproken over de ontwikkeling van drones.

Het complete programma van de Business Meets Twente is hier te vinden. Aanmelden als bezoekers van Business Meets Twente? Klik dan hier.