Nieuws Actueel

Ten Kate Huizinga Enschede gaat start-ups begeleiden

Van onze redactie 5 november 2015

Deal overeenkomst handenschudden thinkstock

De TOP (Tijdelijke Ondernemersplaats) regeling van het Kennispark is bedoeld voor innovatieve ondernemers in Twente die in samenwerking met de Universiteit Twente of hogeschool Saxion willen starten. De ondernemers die de regeling aanvragen zijn vaak zelf student of afgestudeerd aan een van beide onderwijsinstellingen. Zij krijgen door de regeling verschillende vormen van ondersteuning.

Van oorsprong Twents bedrijfMKB adviseur Tom Franken van Ten Kate Huizinga is blij dat zij de start-ups mogen adviseren over de bedrijfsvoering. “We zijn verheugd dat er sinds lange tijd weer een van oorsprong Twents accountantskantoor betrokken is bij de TOP regeling.”

Gespecialiseerd in technologiebedrijvenDe afgelopen jaren is het accountantskantoor uitgegroeid tot een specialist op het gebied van technologiebedrijven. Zij hebben al verschillende Twentse start-ups begeleid. De focus ligt vooral op het bieden van hulp en advies aan ambitieuze ondernemers zodat ze de juiste keuzes maken en hun bedrijf kunnen laten groeien.

Foto: Thinkstock