Nieuws Actueel

Ter Brugge Geschenken uit Borne viert 45-jarig bestaan met beurs voor ondernemers

Van onze redactie 4 juni 2015

Feest thinkstock

Ter Brugge wil tijdens de beurs inzicht bieden in de mogelijkheden rondom kerspakketten en relatiegeschenken. 'Consumenten denken met de zomer voor de deur nog lang niet aan kerst. Bij bedrijven ligt dat anders,' legt het Bornse bedrijf uit in een persbericht. 'Zeker nu de overheid de geschenkenregeling heeft aangepast naar de nieuwe werkkostenregeling, biedt dat weer meer mogelijkheden om medewerkers met een geschenk te bedanken.'

FamiliebedrijfTer Brugge Geschenken van Gert en Carla ter Brugge is een Twents familiebedrijf. Het bedrijf is ooit begonnen met 'de traditionele kerstpakketten', maar tegenwoordig kunnen ondernemers bij ze terecht voor 'uiteenlopende geschenken'. Ter Brugge heeft een eigen inpakafdeling, 'om maatschappelijk verantwoord ondernemen handen en voeten te geven'. Hier werken onder meer medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, in samenwerking met regionale sociale werkplaatsen.

De beurs vindt plaats van 13.00 tot 21.00 uur aan de Ambachtstraat 26 in Borne. De toegang is vrij voor ondernemers en organisaties. Aanmelden kan via beurs@terbrugge.com.