Advertorial van HPE

Nieuws Actueel

Juist nu veilig thuiswerken? In dit webinar krijg je hulp om veiligheid te garanderen

Je bedrijf klaarstomen voor de toekomst, hoe die er ook uit mag zien? Dan wil je flexibel zijn, zodat medewerkers altijd en overal kunnen werken. Tegelijkertijd wil je dat de medewerkers snel door kunnen werken: een combinatie van die hoor je tijdens deze webinar van HPE en NVIDIA.

Van onze redactie 25 mei 2020

Webinar thuiswerken veilig hpe nvidia

Door de coronacrisis maakten we allemaal kennis met de harde werkelijkheid: bedrijven die niet wendbaar en flexibel zijn, vinden het lastig om mee te komen als de omstandigheden andere eisen aan ons stellen. Juist nu is het tijd dat je wel kritisch moét kijken naar je bedrijf, met thuiswerkende mensen verandert er veel, en dat allemaal tegelijkertijd.

Om de combinatie te maken van veiligheid en efficiëntie hebben IT-bedrijven HPE en NVIDIA een oplossing: met hun zogeheten VDi-omgevingen werken je medewerkers veilig thuis, zonder dat dit ten koste gaat van hun productiviteit of gebruiksgemak van computerprogramma’s. Wanneer je het platform gebruikt binnen je onderneming staan alle bestanden op een veilige plek opgeslagen en open je deze vanaf de werkcomputer. Dat heeft tal van voordelen: mocht de computer kapot gaan dan zijn de bedrijfsbestanden bijvoorbeeld niet verdwenen. Tegelijkertijd zorgt dit werken op afstand ervoor dat de bestanden op een veilige manier zijn opgeslagen.

Meer weten en inschrijven voor de webinar op 17 juni? Klik dan hier.

Snel werken

Tegelijkertijd brengen bestanden op afstand een andere hindernis mee: de computer kan langzamer werken. De bestanden en programma’s moeten natuurlijk vanaf een andere plek draaien. Dat gebruiksgemak is opgelost in het moderne platform van HPE en NVIDIA. En daarmee combineer je dus het beste van twee werelden: veiligheid én gebruiksgemak.

Om meer te weten te komen over de beste oplossingen voor veilig thuiswerken hebben de bedrijven twee webinars georganiseerd: op 3 en 17 juni.

Registreer nu en ontvang voorafgaand aan het webinar een HPE en NVIDIA Get Ready envelop.

Meer weten en inschrijven voor de webinar op 17 juni? Klik dan hier.