Nieuws Actueel

Tinderdate scoren tijdens Oranje

Rik Nizet 1 juli 2014

Mannen doen er goed aan te tinderen tijdens de WK-wedstrijden. Dat stelt Tinderpunten.nl een site waar mannen hun tinderprofiel kunt testen.

Bedrijven speuren op TinderSpecial WK 2014WK 2014 SpeelschemaWK 2014 Uitslagen en standen"Het tinder-algoritme is topgeheim, net als het recept van Cola. Uit de reacties die wij krijgen blijkt dat tinderen tijdens de wedstrijden van Oranje meer matches oplevert", legt Tom Gorny van Tinderpunten uit. Dat verbaasde ons en we zijn het zelf gaan testen. Het bleek waar te zijn."

TinderprofielOverigens blijken mannen niet zo best te zijn in het maken van een goed Tinderprofiel. Onderzoek onder 512 mannen via Tinderpunten.nl toont aan dat de meeste mannen een onvoldoende scoren. Slechts 32 % scoorde goed of uitstekend. Die deelden dus ook direct hun scores via Facebook. De rest hield beschaamd zijn mond.

Addertjes"Tinder lijkt heel simpel maar er zitten nogal wat addertjes onder het gras", vertelt Gorny. "Goed tinderen is ingewikkelder dan het lijkt. Een paar verbeteringen van je profiel hebben grote effecten."

Vrouwen"Vrouwen krijgen veel meer matches dan mannen omdat er relatief veel meer mannelijk aanbod is. Daarbij zijn mannen erg visueel, dus voor een vrouw is het voldoende een goede foto van zichzelf te plaatsen. Mannen moeten iets meer moeite doen."