Nieuws Actueel

Tony en Toni: grote bekken, kleine hartjes

Van onze redactie 4 april 2015

Image 4837959

Ontbijten met gebraden kip van gisteren, tinderen tot je agenda bezwijkt onder de seksdates, feesten en geinen. Nee, dat is echt niet álles wat muzikant Toni Peroni en zijn zoon dj Tony Junior zo de hele dag uitvreten. Zeggen ze. "We houden ook van de natuur en de zee en zo, kleine dingen. Daar kunnen we echt van genieten", stelt pa bloedserieus.

Losbol Bovendien werkt junior keihard aan zijn muzikale loopbaan en vader, zelf voormalig drummer van Het Goede Doel, draagt ook zijn steentje bij. Nou ja, hij bemoeit zich vooral overal tegenaan. "Hij is een grote losbol", omschrijft huisvriendin Conny eerlijk. "Het is een losgeslagen bende hier."

Toni Claessens, zoals zijn echte naam luidt, en zoon Tony zijn de hoofdpersonen in de nieuwe 6-delige reallife-soap Toni & Tony: Zo vader zo zoon. De serie geeft een kijkje in het hectische leven van het tweetal, dat samen de Utrechtse Starsound Studio runt. Inclusief de seks, drugs en rock- 'n-roll en alle, maar dan ook álle, dirty details.

Stormachtig leven "Het lekkerste van de wereld vind ik hete kip van de Chinees. En gepijpt worden", stelt senior, die in zijn stormachtige leven ook heeft geleerd dat het reuze ongezond is winden in te houden. En hij kent alle geheimen van dating-app Tinder: "Je moet meteen een recente foto eisen, anders heb je kans dat er opeens een drietonner voor je neus staat. Zonde van je tijd."

Toni & Tony: Zo vader zo zoon. Dinsdag 7 april op RTL 5, 21.30 uur.