Nieuws Actueel

Top 5 zomerbanen: bruin worden én geld verdienen

Lotte Grimberg 24 juli 2015

Zomerbaan

Het grootste deel van werkend Nederland zit met het lekkere zomerweer gewoon binnen tijdens het werken, maar er zijn een aantal mazzelkonten die én geld kunnen verdienen én kunnen genieten van het zonnetje. Een baan om jaloers op te worden! Daarom een top 5 van de beste zomerbanen.

1. RamenwasserAls ramenwasser sta je niet alleen de hele dag in de zon, ook heb je de beste verkoeling bij je: water.

2. HondenuitlaatserviceMet regen is het uitlaten van honden zeker geen pretje. Maar met het lekkere zomerweer dat Nederland deze zomer heeft, is het een waar feest. Je hebt geen strenge kledingvoorschriften, dus de korte broek kan uit de kast gehaald worden. Dag witte melkflessen, hallo bruingetinte benen.

3. GidsZomer betekent een toestroom van toeristen naar Nederland. Een groot deel van deze toeristen gaat op pad met een gids. Ideaal werk! Verhalen vertellen over de stad en tegelijkertijd de warme zonnestraaltjes meepikken.

4. HovenierDe planten vinden het warme en soms wat droge weer misschien wat minder, maar voor de hovenier is het genieten. De hele dag in de tuin in de zon werken. Enige nadeel: werken in de volle zon betekent goed insmeren.

5. HavenmeesterVoor de havenmeester is het topdrukte in de zomerperiode. Maar echt vervelend zal hij het niet vinden.