Nieuws Actueel

Topman Verhaegen vertrekt bij Grolsch

Van onze redactie 9 februari 2015

De 42-jarige Verhaegen was sinds april 2012 werkzaam als algemeen directeur van Grolsch, waar hij de opvolger was van Rob Snel. Verhaegen kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij de in Enschede gevestigde brouwer. ,,Het is een periode geweest met een enorme dynamiek in zowel de horeca- als retailmarkt. Met het oog op continue verbetering hebben we samen met collega’s aanzienlijke verbeteringen weten aan te brengen in zowel de operationele als commerciële organisatie. Het karakter van Grolsch, het vakmanschap van de mensen en de oprechte trots voor het merk zullen me zeker bijblijven.”

Belangrijke bijdrage

Jan Pienaar, director Finance & Commercial Services van Grolsch, bedankt Verhaegen voor de rol die hij de afgelopen jaren bij de brouwer heeft gespeeld. ,,Met zijn focus, discipline en enorme performance drive heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Grolsch. De afgelopen drie jaar heeft hij Grolsch op het spoor gezet van omzetgroei en een duidelijke toekomstvisie.”

Grolsch gaat op zoek naar een opvolger voor Verhaegen.

Foto: Grolsch-topman Tom Verhaegen verruilt het algemeen directeurschap bij Grolsch voor een functie bij SABMiller. (Emiel Muijderman)