Nieuws Actueel

Toyota-dealer Wagenmaker Apeldoorn neemt collega in Deventer over

APELDOORN/DEVENTER - Toyotadealer Autobedrijf Wagenmaker B.V. in Apeldoorn neemt per 1 januari 2016 de activiteiten over van collega-dealer Toyota Morrenhof in Deventer.

Van onze redactie 12 november 2015

Toyota garage overname apeldoorn Deventer

De overname levert Autobedrijf Wagenmaker en Toyota Morrenhof naar eigen zeggen synergievoordelen op, zoals kostenbesparing en een betere service. "Daarbij sluit het aan op de wens van de Nederlandse Toyota importeur Louwman & Parqui B.V. om de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen vanuit één dealerorganisatie te bedienen. Toyota Morrenhof blijft actief in Raalte", aldus een persbericht namens de autobedrijven.

Autobedrijf Wagenmaker gaat in Deventer verder op de vertrouwde locatie van Toyota Morrenhof aan de Maagdenburgstraat 3. Nagenoeg alle medewerkers treden in dienst van Autobedrijf Wagenmaker. De nieuwe vestigingsmanager is Michiel van Walsum.

Alle personeelsleden zijn reeds op de hoogte van de geplande overname, zeggen de autobedrijven. De klanten van Toyota Morrenhof in Deventer ontvangen persoonlijk bericht over de nieuwe situatie, evenals andere Toyota-rijders in de Boekenstad en omgeving.