Nieuws Actueel

Travel domeinnamen in de verkoop

Lotte Grimberg 19 augustus 2015

Op dinsdag 1 september om 16:00 begint op Domeinmatch.nl de grootste premium travel domeinnamen veiling ooit gehouden. In deze veiling staan absolute juweeltjes van domeinnamen, zoals Ibiza.nl, Engeland.nl, Weg.nl, Rusland.nl, Schotland.nl, Kreta.nl, Mallorca.nl, Suriname.be, Portugal.nl en Tenerife.nl, samen met nog 250 andere hele mooie travel domeinnamen.

Jaarlijks gaan er in Nederland en België miljarden euro's om in het online boeken van vakanties, vliegtickets, hotels en reizen. De domeinnamen die worden geveild sluiten perfect aan op wat de consument zoekt en kunnen héél interessant zijn voor bedrijven actief in de travelsector.

VeilinglijstAlle domeinnamen in de veilinglijst worden los geveild. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid om 7 dagen lang biedingen uit te brengen op de domeinnamen, waarbij de hoogste bieder de veiling wint, mits de minimum verkoopprijs is bereikt.

De waarde van de te veilen domeinnamen variëren van honderd euro tot aan vele duizenden euro's per stuk. Een van de kostbaarste domeinnamen in de veiling is Ibiza.nl, die een schattingsprijs heeft van tussen de EUR 25.000,- en EUR 49.999,-, exclusief btw. Ook zijn er hele leuke koopjes te vinden, zoals Senegal.be, Odessa.be en Reisdeals.com, die een schattingsprijs hebben van tussen de EUR 0,- en EUR 99,-.