Nieuws Actueel

Tribes opent flex office in Den Haag

De Ondernemer 24 november 2015

Tribesdenhaag

Flexplekaanbieder Tribes opent aanstaande donderdag zijn nieuwe vestiging in Den Haag. De nieuwe locatie ligt in het gerenoveerde Forum in hartje centrum. Het is de vierde vestiging van het flex office concept. 'Vergaande convenience, extreem toegankelijke ‘plug&play’ ICT faciliteiten en veel aanvullende diensten (gezonde voeding, fitness, stomerij, etc.) zijn kenmerkend voor de Tribes vestigingen', meldt het bedrijf in een persbericht. Daarnaast zal het eerste Tribes Café geopend worden in Den Haag, 'waar ontmoeten en netwerken samenkomt met kwalitatieve, gezonde en duurzame voeding'.

Tribes koppelt elke nieuwe vestiging van het kantoorconcept aan een 'hero-tribe'. De tribe van Den Haag zijn de Maori uit Nieuw-Zeeland. Invloeden van deze stam zijn terug te vinden in de inrichting van de vestiging en het Tribes Café. De Maori zijn een van de meer bekende inheemse stammen, mede door hun gezichtstatoeages. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman heeft zich voor de uiting voor Den Haag al een heuse Ta Moko laten aanmeten.

All BlacksDe traditionele dans van de Maori, de haka, is wereldwijd vermaard door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks, die de dans voorafgaand aan een wedstrijd uitvoeren. Schaepman: "De haka is eigenlijk een geschreeuwde toespraak, begeleid met een bijzondere dans. Het wordt vaak geassocieerd met de strijd, maar de haka wordt ook uitgevoerd ten teken dat gasten welkom zijn." Michiel MolDe opening begint om 17.00u, waar Michiel Mol, CEO van XCOR en een van de aandeelhouders van Tribes, de vestiging voor geopend zal verklaren.