Nieuws Actueel

TriMM en GoalGorilla genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Van onze redactie 8 april 2015

Krasnapolsky ANP

TriMM hoopt met de NXP video platform de Dutch Interactive Award in de categorie B2B & Professional Services te winnen. Het bedrijf is met een nominatie voor de case Philips Lighting Redesign tevens in de race voor een award in de categorie Corporate. Directeur Marc Woesthuis reageert verheugd over beide nominaties. ,,We zijn ontzettend trots dat we voor de derde keer genomineerd zijn en ook nu weer, zelfs na onze winst van vorig jaar (TriMM won vorig jaar een DIA in de categorie B2B, red.). Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe de cases uiteindelijk scoren. Nu we genomineerd zijn, willen we ook graag winnen.”

Marc Woesthuis van TriMM (Lars Smook)

GoalGorilla

GoalGorilla dingt in de categorie Social & Communities mee naar een Dutch Interactive Award. Het bedrijf heeft met Greenpeace Greenwire een platform ontwikkeld voor vrijwilligers van de internationale milieuorganisatie. Op het platform kunnen vrijwilligers ideeën, ervaringen, kennis en expertise met elkaar uitwisselen. Inmiddels wordt in tien landen gebruik gemaakt van Greenpeace Greenwire.

Mieszko Czyzyk en Taco Potze van GoalGorilla (Wim Corduwener)

Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards worden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt en is een initiatief van de online business titel Emerce en de branchevereniging voor internetbureaus DDA. In totaal zijn er 247 cases aangemeld, verdeeld over elf categorieën. Van alle aanmeldingen bleven uiteindelijk 55 nominaties over. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 mei in Hotel Kasnapolsky in Amsterdam.

Foto boven: Hotel Krasnapolsky vormt het decor van de DIA-uitreiking. (ANP)