Nieuws Actueel

TriMM valt twee keer in de prijzen bij uitreiking AVA Digital Awards

Van onze redactie 10 februari 2015

De AVA Digital Awards is een internationale competitie die in het leven is geroepen om opvallend werk van creatieve professionals op het gebied van concept, art-direction, design en mediaproductie te onderscheiden. Voorwaarde is dat het werk onderdeel is van de evolutie op het gebied van digitale communicatie. De prijzen worden uitgereikt voor werk dat varieert van audio- en videoproducties tot websites met interactieve componenten, zoals video, animatie, blogs en podcasts. De AVA Digital Awards worden beoordeeld en toegekend door de Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP)

De 'company video creator' die TriMM ontwierp voor NXP, een elektronicaproduct die actief is in meer dan 25 landen, gaat volgens het bedrijf verder dan de reguliere promotionele productie. Het resultaat is een video die bestaat uit verschillende modules, gekoppeld aan een innovatief online platform, waar de organisatie zelf verschillende versies van de film kan produceren.

Geld besparen

,,Een bedrijfsvideo is vaak een kostenpost. Maar deze bedrijfsvideo is configureerbaar en daarom kun je er geld mee besparen”, zegt Rogier Florijn, Manager Digital Business Development bij TriMM. ,,Je kunt de productie op verschillende manieren inzetten, door bestaande content te hergebruiken. En door de volgorde te veranderen kan je hetzelfde materiaal gebruiken voor verschillende doeleinden. Je hoeft zo niet elke keer weer nieuwe content te maken voor een specifieke situatie.”

Foto: TriMM