Nieuws Actueel

Tweedehandsmarktsite Poppintags.nl gelanceerd

Rik Nizet 13 januari 2014

Het is sinds maandag mogelijk om tweedehands kleding te kopen en verkopen via Poppintags.nl. Een Facebook profiel is verplicht om gebruik te kunnen maken van Poppintags.nl. Door middel van deze koppeling weten koper en verkoper met wie ze zaken doen. Betaling vindt plaats via iDeal waardoor een verkoper niet hoeft te wachten op geld maar direct kan overgaan tot verzending. Een koper heeft tweedehands kleding dus snel in huis.

Poppintags.nl vraagt vijf procent van de verkoopprijs die in rekening wordt gebracht na een succesvolle verkoop. Bij verkoop van een paar schoenen van 20 euro wordt 1 euro bemiddelingskosten berekend. Het overgebleven bedrag wordt overgemaakt naar de bankrekening van de verkoper.

Goed doelVan die euro wordt een deel overgemaakt naar een goed doel. Voor veel shoppers is winkelen een sport. Helaas zijn er overal ter wereld nog mensen die geen kleding kunnen kopen, laat staan eten of drinken. Een deel van de opbrengst van Poppintags.nl wordt weggegeven aan een goed doel, te kiezen door de community van Poppintags.nl.