Nieuws Actueel

Twentepoort Groep is verhuisd naar nieuw complex in Wierden

Van onze redactie 2 april 2015

Twentepoort Groep

Twentepoort Groep heeft zich de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot een belangrijke speler in de transportsector. De verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein de Weuste-Noord in Wierden is een logisch gevolg van de groei."De oude locatie in Almelo bood geen mogelijkheden meer wat uitbreiding betreft. Willen we gestaag doorgroeien om aan de vraag van klanten te voldoen, dan moeten we ruimte creëren. In Wierden zijn we met open armen ontvangen en hebben we alle medewerking gekregen van de gemeente.”

De kavel ligt pal naast de N36 en op een steenworp afstand van de A35 en A1. Het bedrijf heeft daardoor een optimale ontsluiting richting hun werkgebied: het oosten van Europa, Rusland en Centraal-Azië. Twentepoort Logistiek verzorgt transport naar Oost-Europa, Balkan, Rusland en de voormalige Sovjetrepublieken.

Martin Noeverman en Arno Brokelman zijn de drijvende krachten achter de onderneming. Twentepoort Groep heeft 15 mensen in dienst. Het bedrijf verwacht door de verhuizing de groei te stimuleren. Noeverman: "De groei van ons bedrijf zit 'm met name in de toename van export naar Oost-Europa en Centraal-Azië, maar ook in opslag en snelle logistiek." Daar is op de nieuwe locatie volop plek voor.

Foto: Twentepoort Logistiek B.V.