Nieuws Actueel

'Twents Zakenvrouw - Next generation 2015 Event' verplaatst

Van onze redactie 11 juni 2015

Zakenvrouw Thinkstock

Het voor vrijdag 12 juni aangekondigde event wordt verplaatst naar een beter moment. De initiatiefnemers zien zich geconfronteerd met vele enthousiaste reacties van mensen die graag aan het evenement hadden willen deelnemen, maar om meerdere redenen niet kunnen. En dus hebben de initiatiefnemers besloten het event te verplaatsen.

Twentse Zakenvrouw Next Generation is een initiatief van de Twentse Zakenvrouwen van het jaar 2012-2014: Caroline van de Molen (manager), Regina Nieuwmeijer (ondernemer) en Trudy Vos (manager). Nog steeds is het zo dat vrouwen in overgrote minderheid zijn als het gaat om management- en ondernemersfuncties in bedrijfsleven en (semi-) overheid. En in Twente is dit nog meer het geval dan elders in Nederland. Daarmee doen vrouwen zichzelf tekort en doet ook het bedrijfsleven en (semi-)overheid zichzelf tekort.

Organisaties met een diverse top bereiken betere resultaten dan organisaties met een minder diverse top. Caroline, Regina en Trudy nemen hun titel en taak als rolmodel serieus en organiseren samen met een aantal enthousiaste Twentse zakenvrouwen een inspirerend evenement voor studentes en jonge professionals in opmaat naar de volgende Twentse zakenvrouwverkiezing in november 2015.

Dit event is bedoeld voor ambitieuze vrouwen die met hun carrière bezig zijn of deze gaan starten en die het leuk en belangrijk vinden om na te denken over hun volgende stap in hun werkzame leven.

Foto: Thinkstock