Nieuws Actueel

Twentse vrouwen bieden arrangement voor trouwen in Oostenrijk aan

Van onze redactie 26 november 2014

Het idee komt van weddingplanner Van Zutphen. ,,Al toen ik begon met mijn bureau Otherwize Weddings en Events wilde ik het trouwen over de grens in mijn pakket aanbieden.” Ze kwam in contact met Ter Braak, die samen met haar man Hans al jaren een appartementencomplex in het Oostenrijkse Mittelberg runt. ,,Ze zijn heel ondernemend en hun huis in Oostenrijk sprak me meteen erg aan. Ik heb ze gewoon via de mail gevraagd hoe ze het zouden vinden om samen te werken.”

‘Prachtig idee’

Ter Braak raakte al snel gecharmeerd van de plannen van Van Zutphen. ,,Het is een prachtig idee en het zou geweldig zijn als we hiervoor onder meer uit ons eigen Twente veel bruidsparen kunnen interesseren.”

De vrouwen bieden een pakket, waarbij het bruidspaar enkel hun koffers hoeft te pakken en af moet reizen naar Oostenrijk. De rest wordt door Van Zutphen, Ter Braak en Fabricius verzorgd, waarbij laatstgenoemde als trouwambtenaar fungeert. Het drietal gaat de uitdaging vol vertrouwen aan. Van Zutphen: ,,We werken alle drie vanuit passie. We nemen mensen veel werk uit handen, zodat ze optimaal kunnen genieten van het mooiste jawoord dat denkbaar is.”

Foto: Odette ter Braak, Marion van Zutphen en Bianca Fabricius (Willem Pfeiffer)