Nieuws Actueel

Uitzendbureau In Person in top 3 ‘Beste werkgevers in zakelijke dienstverlening’

Van onze redactie 8 oktober 2015

Feest thinkstock

Dat werd woensdag bekend tijdens de presentatie van de Beste Werkgevers Award, georganiseerd door Intermediair en Effectory.

In Person deed voor de tweede keer op rij mee aan de Beste Werkgevers Award. Herman Kok, oprichter van In Person, zegt in een persbericht de score als een bevestiging van de kracht van In Person te zien:" Op het gebied van bevlogenheid, klantgerichtheid en veranderingsbereidheid scoren wij bovendien zeer hoog vergeleken met andere deelnemers. De 100% respons, wat nog niet eerder is voorgekomen bij de Beste Werkgevers Awards, is een fantastische bevestiging van de verbondenheid binnen In Person. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren weten door te groeien naar de Beste Werkgever van Nederland.

Twentse rootsDe roots van het uitzendbureau In Person liggen in Twente, maar het bedrijf is inmiddels een landelijke speler. Het hoofdkantoor zit in Enschede en er zijn ruim 40 vestigingen van het bedrijf in Nederland en het buitenland. In Person werkt onder andere samen met internationale merken.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 15e keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland.

//

Wow! In Person is wederom een van de drie Beste Werkgevers in de zakelijke dienstverlening. Tijdens de uitreiking van de...

Posted by In Person on woensdag 7 oktober 2015