Nieuws Actueel

Unox babe 2014: Fleur Bol Raap

Jeroen Jansen 3 januari 2014

Er ging een behoorlijke zoektocht aan vooraf, maar ze is gevonden. Het mysterieuze bikinimeisje dat dit jaar op 2 januari de cover van de Telegraaf sierde is de 16-jarige Fleur Bol Raap uit Rotterdam.

Lees ook:

Unox niet blij met vleeskeuring

Nietsvermoedend dook de blondine op 1 januari de Noordzee in, een dag later is ze wereldberoemd in Nederland. Zij mag zich namelijk een jaar lang hét Unox-meisje noemen. En daar kan ze wel om lachen.

HotelschoolSterker nog, ze ziet haar onverwachte faam als goed voorteken dat 2014 voor haar een prachtjaar gaat worden. Dit jaar gaat ze op voor haar Havo-examen, om daarna voor zeven weken naar München te gaan om zich de Duitse taal meister te maken. Tegen de krant zei ze: "Hopelijk word ik dan toegelaten tot de hotelschool. Dit is een heel belangrijk jaar."

Bevroren tenenFleur haalde tijdens de nieuwjaarsduik niet een volledig nat pak, tot haar middel was wel ver genoeg. "Een vriendin van mij wilde de duik doen en ik dacht ach, waarom niet. Het was zeker een geweldige ervaring. Wachten in de kou, bevroren tenen al voor je het water in gaat en dan met z’n allen erin en er snel weer uit."

Alle Unox meisjes op een rijDe Rotterdamse tiener neemt de titel Unox babe over van Bente Eelman. De traditie startte in 2009, toen een foto van Luca Prins op de voorpagina verscheen. Wil je ze allemaal nog even op een rijtje zien? Hier vindt je alle Unox babes tot vorig jaar.