Nieuws Actueel

V&D betrekt klant bij nieuw winkelconcept

Van onze redactie 3 april 2015

Image 4839514

Warenhuisformule Niet alleen de vaste klanten, maar iedereen die wil meepraten over de toekomst van het warenhuis kan zijn mening uiten over de warenhuisformule, zoals de sfeer op de winkelvloer, het assortiment en de prijsstelling. Wekelijks worden nieuwe onderwerpen door V&D op de website toegevoegd.

Interactie V&D inventariseert de inbreng van de klanten en gebruikt die voor de ontwikkeling van het nieuwe winkelconcept in de 3 testwinkels. De interactie met de klanten duurt gedurende de ontwikkeling en lancering van het nieuwe concept voort.

Andere verwachtingen ,,We weten dat de consument van nu en van de toekomst andere verwachtingen heeft van warenhuizen'', zegt topman John van der Ent in een toelichting. ,,Zo wil de consument dat er veel meer gebeurt op de winkelvloer. Natuurlijk hebben we daar zélf ideeën over en die toetsen we op deze manier bij onze klanten. Wij willen graag weten waar onze klanten blij van worden.''

Zwaar weer V&D verkeert in financieel zwaar weer. Om die reden wordt er minder huur betaald voor de winkelpanden en wil het concern korten op de salarissen.