Nieuws Actueel

V&D neemt afscheid van klant

Lotte Grimberg 5 februari 2015

Te midden van alle tumult over de financiële problemen bij V&D, stuurde de warenhuisketen klantenkaarthouders donderdag een bedankmailtje. "Bedankt voor jullie vertrouwen'', schrijft V&D. "Ook vandaag zijn we gewoon open, en we blijven open.''

Lees ook:'V&D houdt alleen slechte panden over'Faillissement openlijk genoemdV&D krijgt mes op de keelV&D wil geen winkels sluitenV&D heeft lak aan de wetKlanten krijgen donderdag en vrijdag op vertoon van hun kassabon een gratis kopje koffie aangeboden.

WeerstandHet 127-jarige V&D probeert de afgelopen weken met ingrijpende maatregelen de toekomst van het bedrijf veilig te stellen, maar ondervindt daarbij grote weerstand. Een verhuurder eist in een kort geding ontruiming van vier toplocaties van V&D. En volgende week volgen waarschijnlijk rechtszaken tegen de vakbonden en tegen een andere verhuurder.

BedankmailtjeIn het bedankmailtje wijst V&D ook op het harde werken van het eigen personeel. De medewerkers werken er volgens V&D "24 uur per dag keihard aan'' om de winkels in bedrijf te houden en de miljoenen klanten die ieder jaar binnenlopen te verwelkomen.