Nieuws Actueel

Vacature: bewoner proefwoning zeeburgereiland

Lotte Grimberg 13 oktober 2014

Drie maanden gratis wonen op het Zeeburgereiland in een tijdelijke proefwoning. Honderden reacties zijn al binnengekomen op deze 'vacature'. De grote animo voor deze baan bevestigt volgens vastgoedontwikkelaar Heijmans de enorme behoefte onder starters naar een eigen woning.

Op het Zeeburgereiland staan verplaatsbare woningen voor eenpersoonshuishoudens. De woningen zijn ideaal voor starters, omdat de huisjes gemakkelijk te verplaatsen zijn.

HuurVoor een woning van zo'n 45 vierkante meter moet 700 euro huur betaald worden. Voor deze prijs beschik je over een woon- en slaapkamer, een keuken en aansluiting op riool, water en elektra.

Het kopen van een simpel Heijmans One huisje is helaas niet mogelijk. Volgens de vastgoedontwikkelaar zouden de bewoners dan steeds hun eigen grond moeten regelen als ze gaan verhuizen.

SolliciterenWie de gelukkige wordt, die de woning mag testen, is nog niet bekend. Solliciteren op de functie is nog mogelijk tot 20 oktober.

Handig om te weten. Dit zijn de eisen die gesteld worden voor de functie:

Handig, snel en creatief met social media Netjes en zorgzaam voor je huis In staat om met ons mee te denken om het product te verbeteren Mediageniek en een goede communicator Single Tussen de 25 en 35 jaar Flexibel qua wonen tussen november en maart.

Foto's : Heijmans