Nieuws Actueel

Vakantie van hel: 4-sterrenhotel blijkt bouwput

Lotte Grimberg 28 juli 2015

Met het sombere weer vlucht vrijwel iedereen naar het warme buitenland. Maar de Britse Alan en Sarah O'Rourke waren waarschijnlijk liever thuis gebleven. Zij gaven 1500 pond uit aan een vakantie in een 4-sterrenhotel. Maar deze droomvakantie viel letterlijk en figuurlijk in duigen.

In de badkamer van het 4-sterren hotel Cabogatamar in het Spaanse Almeriah begint de ellende. De 37-jarige Alan wil zich opfrissen en draait de kraan van de douche open. Maar in plaats dat er water naar beneden stroomt, vallen er badkamertegels van de muur. Hij vlucht de badkamer uit en komt zo ongedeerd en ongewassen de hotelkamer weer in.

De komende drie dagen blijven bouwvakkers in en uit de kamer van het gezin lopen. Waardoor Alan O'Rourke 'huisarrest' heeft. "Ik laat mijn spullen echt niet alleen met mensen die niet eens Spaans spreken", vertelt Sarah O'Rourke in een interview met Dailymail

En dit is niet het enige incident op het all-inclusive resort.

Het stel en hun 13-jarige zoon krijgt bij het buffet rauwe worstjes geserveerd. "We hadden een all-inclusive vakantie. Maar vanwege het slechte eten zijn we steeds buiten het resort wezen eten."

Het drietal is ondanks de tegenslagen in Spanje gebleven. "We hebben het hele jaar hard gewerkt, dus we hadden een vakantie verdiend. Maar ik ga nooit meer met reisorganisatie Thomas Cook", aldus Sarah.

Of de O'Rourke familie hun geld terugkrijgt is nog onbekend.