Nieuws Actueel

Valet parking in opmars in horeca

Rik Nizet 8 april 2015

Valetparking horeca groot

Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek in Amsterdam uit handen neemt. Een service die toeneemt in populariteit bij de betere horeca in Amsterdam. De gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, waar deze wordt overgenomen door een chauffeur die deze veilig parkeert. Aan het einde van het diner wordt de auto weer voorgereden.

"Een valet parking service wordt vaak gezien als een onbetaalbaar luxe voor met name 5 sterren hotels. Echter, deze service is toegankelijker en betaalbaarder dan je zou verwachten. Al voor 17,50 euro per avond kunnen gasten van THE ROAST ROOM parkeren inclusief parkeerkosten. Ook bij restaurant Le Garage en andere horecalocaties waar wij valet parking verzorgen blijkt het een succesvol concept", legt Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group, uit.

Restauranteigenaar Michiel Deenik heeft net als bij zijn visrestaurant Visaandeschelde het valet parking nu ook bij zijn kersverse vleesrestaurant THE ROAST ROOM geïntroduceerd. Deenik vindt het belangrijk dat gasten na een gezellige culinaire avond niet worden opgezadeld met een negatieve ervaring van het zoeken naar een parkeerplekje. Gasten kunnen voorrijden op exact dezelfde plek aan het Scheldeplein, waar men nu ook al de auto afgeeft.