Video Actueel

Van Berlijn tot New York: Wonderkind blijkt mondiaal recruitmentsucces

In deze aflevering van ‘Over de Grens’ spreekt presentator Roland Tameling met Laurent Scholten, een van de oprichters van Wonderkind. Het recruitmentbedrijf is vanuit Berlijn, New York en onze hoofdstad actief in maar liefst 48 landen op vijf continenten. Met 50 werknemers en een jaaromzet van ruim 7 miljoen euro is de jonge onderneming een zeer succesvolle speler op de recruitmentmarkt.

Presentator: Roland Tameling | Camera & edit: Mark van Binsbergen 1 juni 2019

Wonderkind zet de meest up-to-date technologie zoals artificial intelligence in om het niet eenvoudig te vinden talent te bereiken voor werkgevers die het beste van het beste willen. Dat doet het Amsterdamse bedrijf zo goed, dat Wonderkind support kreeg van het Oranje Handelsmissiefonds om internationale ambities te realiseren.

Laurent Scholten deelt in deze aflevering de do’s & don'ts en heeft het onder meer over de cultuurverschillen, en hoe daar rekening mee te houden.

Nog meer videoseries op De Ondernemer

Op deondernemer.nl, en natuurlijk via onze social media-kanalen, zijn meerdere (altijd ondertitelde) videoseries te zijn. In Over de Grens vertellen ondernemers over hun stappen naar het buitenland, in Werkverkeer stapt 'het bedrijfsleven' in de auto bij presentator Roland Tameling en draait het onder meer om bedrijfsvoering en kansen in de markt. Andere videoseries zijn EenmansZaken over zzp'ers en Startup Stories over - inderdaad - startende ondernemers.

Altijd op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!