Nieuws Vastgoed

Daniel Radcliffe verkoopt optrekje in New York aan Suitsupply-oprichter Fokke de Jong

De Britse acteur Daniel Radcliffe heeft zijn peperdure optrekje in New York verkocht aan de Nederlandse ondernemer Fokke de Jong, oprichter van het kledingmerk Suitsupply. Dat meldt de New York Post. Het appartement in de wijk West Village werd verkocht voor maar liefst 5,3 miljoen dollar.

Maxime Segers (AD) 28 oktober 2022

Daniel Radcliffe Suit Supply Fokke de Jong New York

Daniel Radcliff is vooral bekend van de Britse kinderfilms 'Harry Potter'. Foto: Jack Plunkett

Radcliffe, vooral bekend als Harry Potter, kocht de woning meer dan tien jaar geleden voor 4,9 miljoen dollar. Een flink bedrag, waar hij nu ook nog eens winst op heeft weten te maken. Het appartement is gelegen op de elfde verdieping van het luxueuze One Morton Square-gebouw en bevat onder meer drie slaapkamers, drie badkamers, een woonkamer en een eetkamer, meldt het AD.

'Naast de verkoopprijs die De Jong heeft betaald, komt er nog een maandelijkse vergoeding van ruim 3.000 dollar bij om het gebouw en zijn diensten in goede staat te houden'

Suitsupply groeide in twintig jaar uit tot een wereldwijd merk met 125 winkels

De 33-jarige acteur, die binnenkort te zien is in de film Weird: The Al Yankovic story als muzikant Weird Al Yankovic, verkocht zijn miljoenenappartement aan de Nederlandse ondernemer Fokke de Jong. Hij richtte in 1999 het kledingmerk Suitsupply op, dat in twintig jaar tijd uitgroeide tot een wereldwijd merk met 125 winkels in onder meer Europa, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Naast de verkoopprijs die De Jong heeft betaald, komt er nog een maandelijkse vergoeding van ruim 3.000 dollar bij om het gebouw en zijn diensten in goede staat te houden. De diensten van One Morton Square omvatten een waslijst aan voorzieningen, waaronder een fitnesscentrum, een speelkamer voor kinderen, een fietsenstalling en parkeergelegenheid. Daarnaast is er altijd een portier aanwezig.

Lees ook: Megabonus van 4000 euro SuitSupply-personeel bij vinden nieuwe collega: is dat de manier?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws