Nieuws Actueel

Verandering is het toverwoord

Bram de Vrind 17 januari 2014

De kunst van het veranderen. Daarover verhaalde onze blogster Madelon Dik over op DeOndernemer.nl. Met verve, want zij scoorde er het meest gelezen blog mee van de voorbije week.

1. Madelon Dik - Straks ben je 60 en ongelukkig

Een gezonde winst dat klinkt goed. Bestaat er dan ook ongezonde winst? Jazeker. Dat is in mijn ogen winst als gevolg van werk dat je tegen staat.

2. Janneke van Heugten - Salestaal boeit niet

Zichtbaarheid is onmisbaar om je economische waarde te versterken. Media-aandacht is onmisbaar om voor een groot publiek zichtbaar te zijn. En toch vergooien veel ondernemers hun kansen zodra ze op dat mediapodium staan. Waardoor? Door dat podium als marktkraam te gebruiken.

3. Tom Beltman - Met spoed gezocht: ondernemer (m/v)

Nu de economische groei lijkt aan te trekken, staat de overnamemarkt op het punt om een flinke inhaalslag te maken. De schaarste ligt op dit moment aan de aanbodzijde, oftewel te weinig bedrijven die willen verkopen.

4. Thijs de Jonge - Wees trots op je impefectie

Op allerlei websites worden er verschillende lezers aangesproken over wat het nieuwe jaar gaat brengen. Ik heb veel van deze artikelen doorgelezen om de belangrijkste ontwikkelingen in 2014 met betrekking tot de ondernemer uit te lichten.

5. Rick Kruijswijk - Vrouw maakt IT sexy

IT staat niet bekend als het meest sexy vak en zeker vrouwen zien er nog steeds weinig brood in. Dit is een hardnekkig misverstand met een legacy uit het verleden, om maar in IT-termen te spreken.