Nieuws Actueel

Verliefde Ron verlaat Is This Love?

Van onze redactie 15 november 2014

Ron is ervan overtuigd de liefde van zijn leven te hebben gevonden en neemt het risico. Zaterdag komt de familie van Daisy langs om te brunchen en om kennis te maken met hun toekomstige schoonzoon.

Timmerman De 26-jarige Ron uit Lutjebroek was een maand geleden tijdens de start van het realityprogramma ook al haantje de voorste door als 1ste een date te regelen, al waren zijn 1ste dates geen succes. Bij aanvang van het programma liet hij weten op zoek te gaan naar 'een spontane, aantrekkelijke en gezellige vrouw'. Verder dan wat scharrels in het dorp en een relatie van 4 weken is Ron niet gekomen. De timmerman ging in oktober weloverwogen de villa in om zich fulltime op het vinden van de ware te storten. ''Ik heb nu de tijd om ervoor te gaan'', zei Ron.

Haantjesgedrag In de villa trekt hij vooral met de dames op. Hij slaapt zelfs met ze op de slaapkamer. Met het haantjesgedrag van de andere heren heeft hij niet zoveel. Van het gekibbel tussen Alexander en Will wordt hij vaak gek.

De andere singles zijn blij voor Ron, al zeggen ze hem wel te gaan missen. Ook Alexander vordert met zijn zoektocht naar de liefde. Hij heeft zaterdag zijn 4de date met Kristel. Sharon heeft zaterdag haar eerste date met Bart.