Nieuws Actueel

Vermist Geurt Bagchus (61): Utrechtse ondernemer spoorloos

Jeroen Jansen 13 maart 2014

Sinds woensdagochtend is het licht uit in de Utrechtse hardloopzaak Run-Inn. De eigenaar van de zaak, de 61-jarige Geurt Bagchus is sindsdien spoorloos verdwenen. Slechts een bril, portemonnee en schoen zijn gevonden.Lees ook:Geurt Bagchus gevonden

Wijkbewoners van Oog in Al, de Utrechtse buurt waar de winkel van de hardloopondernemer zich bevind, maken zich grote zorgen. De politie heeft geen flauw idee wat de beste man is overkomen. De geruchtenmachine draait in de wijk op volle toeren, maar volgens de politie is er nog geen zinnig woord te zeggen over de toedracht van de plotselinge verdwijning. Van een misdrijf is tot op heden dus geen sprake. Dat meldt RTV Utrecht.

MisdrijfDat er gedacht wordt aan een misdrijf is niet heel gek. In de winkel aan de Händelstraat zijn spullen omgegooid en zouden er een schoen, zijn portemonnee en een kapotte bril zijn gevonden. Zijn telefoon zou nog in de zaak liggen en zijn sleutels staken nog in het slot van de achterdeur.

HardlooptrainingBagchus is actief binnen het Utrechtse. Hij is voorzitter van de wijkvereniging en organiseert via zijn winkel hardlooptrainingen.

ZoektochtVolgens het regionale nieuwskanaal heeft de politie op diverse plekken gezocht waar de man zou kunnen zijn. Er is een buurtonderzoek gedaan en via Burgernet is iedereen op de hoogte gesteld van de verdwijning.

SignalementDe ondernemer draagt waarschijnlijk een oranje trainingsbroek en mogelijk slechts één sportschoen. Hij is 1.78 meter lang, atletisch van postuur en heeft kort rood haar.