Nieuws Actueel

Verrassingsdiner met Mystery Dining

Van onze redactie 9 januari 2015

Wat is het precies?Mystery Dining is een site voor wie graag uit eten wil, maar niet zo goed weet waar. Het concept is simpel: je betaalt 42,50 voor een driegangendiner (exclusief drinken), geeft aan in welke stad en wanneer je uit eten wilt en vervolgens koppelt de site je op die bewuste dag aan een restaurant. Daarbij krijg je ook een reisadvies en een eventuele dresscode. Naast zelf reserveren is het ook mogelijk om iemand anders te verrassen.

Wat maakt het bijzonder? Reserveringssites zijn er in veelvoud, maar het verrassingselement is wat Mystery Dining uniek maakt. Pas op de dag zelf weet je waar je die avond gaat eten.

Zijn er nadelen? De site laat weinig los over de aangesloten restaurants, behalve dat ze vaak door Lekker of Gault Milau genoemd worden. Het is dus een kwestie van uitproberen om er achter te komen waar je terecht komt.

Vind ik leuk? Mystery Dining is vooral leuk voor wie wat inspiratie nodig heeft bij het zoeken van een restaurant. Je komt op plekken die je wellicht zelf niet zo snel had uitgezocht, die misschien wel heel anders zijn dan je vooraf dacht. Een beetje lef is er uiteraard wel voor nodig.