Nieuws Actueel

Vers & Fijn bezorgt beebox landelijk

Lotte Grimberg 20 augustus 2015

Vers & Fijn en beebox zijn een samenwerking met elkaar aangegaan. Het bedrijf gaat de biologische maaltijdboxen van beebox landelijk distribueren. Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige en geconditioneerde distributie en logistiek van voedsel.

Beebox heeft voor Vers & Fijn gekozen, vanwege de uitstekende voorwaarden, optimale klantgerichtheid en met name de duurzame wijze van distributie, die qua bedrijfsfilosofie goed aansluit op de kernwaarden van Beebox als B Corp onderneming.

Biologische productenBeebox bezorgt sinds 2012 biologische maaltijden aan huis met puur Hollandse producten. De afgelopen jaren is die markt van biologische producten enorm aan het groeien. Dit betekent dat consumenten niet meer genoegen nemen met enkele biologische producten in de maaltijd. Men wil steeds meer een volledig biologisch eetpatroon, met zoveel mogelijk Nederlandse producten.

Walter Halberstadt, directeur van Beebox: "We merken dat er in Nederland veel vraag is naar onze biologische maaltijdboxen. De landelijke bezorging komt voor beebox op een mooi natuurlijk moment en zal onze unieke franchiseformule verder versterken. De samenwerking met Vers & Fijn, met haar fijnmazige landelijke distributienetwerk, maakt dit nu mogelijk op een wijze die het beste bij ons past."

Hogere eisen"De foodmarkt is enorm in ontwikkeling en zeker de E-commerce food zal de komende jaren een fikse groei realiseren. De consument stelt steeds hogere eisen aan hun voedsel, van transparantie in de keten tot een beter ambachtelijk en biologisch gezond product, dichtbij geproduceerd. Vers & Fijn biedt de logistieke fijnmazige koelversoplossingen voor de toekomst", aldus Leo Nolen directeur van Vers & Fijn. "Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT-platform is bepalend om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht te leveren", vult compagnon-directeur Muhanad Alsalhi aan.