Nieuws Actueel

Verschillende seminars op Business Meets Twente in Enschede

Van onze redactie 23 oktober 2015

Business Meets Twente Key Visual 1

Een aantal seminars waar u uit kunt kiezen tijdens Business Meets Twente op 18 en 19 november. Om alles te bekijken en u aan te melden, klikt u hier.

De kansen en uitdagingen van Smart IndustryDankzij Smart Industry staan we aan de vooravond van een vierde industriële revolutie. Processen zullen de komende jaren enorm veranderen; strategieën worden herschreven, visies aangepast.

Hoe bereik je effectief je doelgroep door Adwise en De PersgroepHet medialandschap verandert voortdurend. Zeker op het digitale gebied gaat het snel. Door al deze nieuwe ontwikkelingen is het complex om de juiste keuzes te maken. Het maximale rendement uit onze marketing/media-investering willen wij allemaal.

De levenslessen van Bram MoszkowiczDe Raad van Discipline zette hem uit zijn ambt, de FIOD formuleerde een stevige naheffing, maar Bram Moszkowicz toonde veerkracht en ondernemersdrift. De gewezen topadvocaat koos voor een uitdaging als partijleider van VoorNederland (VNL) en hoopt voortaan in de politieke arena het verschil te maken.

Mental Coaching Ondernemen & Leiderschap door PromegWil jij jezelf blijven ontwikkelen en ben jij altijd op zoek naar persoonlijke groei? Wil jij mentaal sterker worden dan sterk? Ben jij succesvol en wil je dat blijven?

Twents, netwerker pur sang én scheidsrechter. Eric Braamhaar over samenwerken zonder je doelen uit het oog te verliezenOndernemend samenwerken vereist inzicht in mensen, leiderschap, besluitvaardigheid en oog voor alles wat er om je heen gebeurt. Eigenschappen die je ook nodig hebt als je 22 vedetten fluit te midden van 50.000 toeschouwers met een eigen mening in de zinderende ambiance van een groot voetbalstadion.