Nieuws Actueel

Verwen je klant

Martijn Vervest 14 oktober 2015

Bank ondernemer zzp barometer groot

"We vroegen 15 euro per maand, dat werd meteen gekopt als 'een knab dure bank', dat is niet leuk natuurlijk", zegt Rene Frijters, oprichter van Alex beleggersbank en Knab. Hij gooide met zijn innovatieve benadering van het bankwezen een steen in de vijver van een vastgeroeste sector.

Schrijf je in voor de Nationale Groeimasterclass op 27 oktober.

Lees ook:

Goeroes laten bedrijven groeien'Zoek mensen die beter zijn dan jij'Het groeigeheim van De Tuinen

We vroegen hem wat de belangrijkste factoren zijn voor het zijn succes van zijn ondernemingen. Er zijn volgens Frijters vier belangrijke punten waar je aan moet voldoen om te slagen:1. Strategieën"Je moet weten waar je heen wilt. Een visie hebben. En ook je nek durven uit te steken. In sommige dingen moet je geloof hebben en denken van; okay, daar gaat de wereld heen en daar ga ik achteraan."2. De Klant"Je moet alles voor je klanten doen. Dus luister naar je klant. Luister wat hij wil hebben van jou, aan diensten in plaats van ze zelf te bedenken. Het leren verwennen van klanten is de basis voor succes."3. Innovatie"Als je bedrijf niet innoveert ga je dood zeg ik altijd. Het is belangrijk dat je altijd kijkt naar de ontwikkelingen en bepaalt: waar moet je in mee gaan en wat moet je laten liggen. Er zijn zoveel dingen, hoe ga je die keuze maken?"4. Cultuur"Cultuur is bepalend voor je succes. Ik ben hier niet beter dan jij, we zijn allemaal even goed. We hebben allemaal onze eigen kennisexpertise dus ik wil iedereen in zijn kracht inzetten. Iedereen moet weten: we doen het niet voor elkaar, maar voor de klant."Kijk het hele interview hier terug:

Op zoek naar de groeiformule: Rene´ Frijters from Amstelworks on Vimeo.27 oktober: Nationale GroeimasterclassOp 27 oktober is de tweede editie van de Nationale Groeimasterclass. In deze masterclass gaan wereldberoemde groei experts en Nederlands beste groeiondernemers de diepte in om ondernemers de geheimen achter bedrijfsgroei uit te leggen.De masterclass wordt georganiseerd door NLevator, samen met zo’n 75 organisaties die specifieke diensten verlenen aan groeibedrijven.