Nieuws Actueel

Vreemdgaan gaat door op werk

Merlijn Ensing 30 januari 2014

Werkuren blijken veruit het populairst te zijn om met potentiële minnaars of minnaressen te communiceren. Er wordt volgens de respondenten maar liefst 1,17 uur van de gemiddelde werktijd besteed aan vreemdgaan.

Dat blijkt uit een enquête onder 4000 respondenten van overspelsite Victoria Milan.

68% van de deelnemers gaven aan dat zij op het werk via hun pc of smartphone met hun scharrels in contact blijven, terwijl 25% thuis tijd vrij maakt voor hun avontuurtjes. Slechts 7% van de respondenten hebben aangegeven dat zij andere plaatsen hebben gevonden om met hun minnaars en minnaressen te communiceren.

Diegene die aangaven dat zij op het werk tijd vrij maken voor hun amourettes, werd tevens gevraagd hoeveel tijd zij daar ongeveer aan kwijt zijn. 38% antwoordde dat zij gemiddeld een half uur besteden, terwijl 25% aangaf dat zij ongeveer anderhalf uur van hun werkdag bezig zijn met hun zoektocht. Nog eens 19% gaf toe tussen de één à twee uur van de werkdag te gebruiken om online te flirten, en een verbazingwekkende 18% blijkt zelfs meer dan twee uur per dag achter hun scharrels aanzitten.

"Tegenwoordig hebben we het voordeel om online mensen met soortgelijke wensen te vinden. Het lijkt erop, gebaseerd op onze laatste enquête, dat veel van onze leden gedurende werktijden met elkaar contact opzoeken", aldus Sigurd Vedal, CEO en oprichter van Victoria Milan. "Hopenlijk gebeurt dit tijdens de pauzes, anders kunnen bedrijven veel geld verliezen."