Nieuws Actueel

Vrouw verkoopt nieuwe computer van huisgenoot aan pandjeshuis

Van onze redactie 22 december 2014

Haar vriend had het apparaat aangenomen toen een koeriersbedrijf het kwam bezorgen. Het stel had de computer vervolgens verkocht aan een pandjeshuis. Dat meldt de politie.

De 23-jarige huisgenoot had de pc aangeschaft via internet. Toen hij de computer na een tijdje nog niet had ontvangen, belde hij de koeriersdienst. Volgens het bedrijf was zijn bestelling wel degelijk afgeleverd. De 23-jarige man deed navraag bij zijn huisgenoten, maar dat leverde niets op.

Speuren op verkoopsite

Hij ging speuren op een verkoopsite omdat het om een heel specifieke computer ging. Daar kwam kwam hij zijn computer tegen, die werd aangeboden door een pandjeshuis. Hij ging naar het pandjeshuis toe en zag aan het serienummer dat het om de computer ging die hij had gekocht.

Eten gekocht van opbrengst

De 23-jarige vrouw en haar 28-jarige vriend zijn maandagmorgen aangehouden. Zij verklaarden volgens een politiewoordvoerder dat de vriend de computer heeft aangenomen. Bij het pandjeshuis hadden ze 250 euro gekregen voor het apparaat. Van de opbrengst hebben ze onder meer eten gekocht.