Nieuws Actueel

Wachten op de eerste Farmers4Love-baby

Rik Nizet 17 januari 2014

De kersverse boerendatingsite Farmers4Love heeft haar eerste succesje binnen. In amper een week tijd is het aantal profielen verdubbeld naar zo'n 350. Dat maakten de oprichters Judith Bouwhuis en Richard Kimmann vrijdag bekend. Het onlinedatingplatform is opgezet om de agrarische ondernemer in zijn drukke boerenbestaan de liefde te vinden.Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen ontwikkelden Judith Bouwhuis en Richard Kimmann in 2013 Farmers4Love. Kimmann is agrarisch ondernemer uit Lutten, waar hij een akkerbouwbedrijf runt en en tevens eigenaar is van Farmers4all, een bedrijf dat bemiddelt in producten en diensten voor de agrarische sector om een lagere kostprijs te realiseren. Mede-eigenaar Judith Bouwhuis bezit samen met haar man een melkveebedrijf.

"Toen ik op de borrel vertelde over een stel dat ik had gekoppeld, werd er gekscherend gezegd dat ik wel een datingsite kon gaan beginnen", vertelt Richard. "Eén blik naar Judith bleek voldoende." Wat volgde - na enig veldwerk tussen eigen klanten - was een bètaversie met tientallen aanmeldingen. DoelgroepHet platform richt zich niet enkel op Boer zoekt Vrouw. Naast boeren is Farmers4Love ook een datingplek voor agrarische krachten, zoals loonwerkers of bedrijfsverzorgers. Eigenlijk is elke vrijgezel welkom volgens de oprichters, zolang er een klik is met het agrarische platteland.

Farmers4Love-babyNu de site lekker loopt is het plan opgevat om drempelverlagende offline activiteiten te ontwikkelen. "Laten we hopen op een volle agenda met boerenbruiloften in de toekomst en dan is het wachten op de eerste Farmers4Love-baby!", knipoogt Richard Kimmann.