Nieuws Actueel

'Wapensmokkel vanuit Kroatië voor No Surrender'

Van onze redactie 16 januari 2015

Dat meldt de Gazet van Antwerpen op de website. De man werd in de buurt van Split gearresteerd toen hij probeerde om een lading wapens naar Nederland te smokkelen. In Den Bosch werden 2 Bosschenaren aangehouden.

De ex-inwoner van Waalwijk woont al geruime tijd met zijn echtgenote in Poppel. Het Brabants Dagblad meldde vorig jaar dat de Tilburgse afdeling van No Surrender in Poppel is neergestreken in het pand van Lounge Club Poppel aan de doorgaande Tilburgseweg om hun wekelijkse clubavond te houden.

Volgens de Gazet van Antwerpen was het echtpaar 'kind aan huis' in het clubhuis van No Surrender. De krant meldt dat kennissen vertellen dat beiden geregeld naar feestjes gingen in Lounge Club Poppel. De echtgenote van de verdachte zou het Facebookprofiel van het bikerclubhuis hebben geliked. ..Wij komen geregeld in de Club Lounge, maar ik ken het echtpaar niet. Het is een hetze om te zeggen dat wij te maken hebben met de wapensmokkel'', aldus Corin Denis, voorzitter van No Surrender MC Tilburg, tegen het Brabants Dagblad.