Nieuws Actueel

Week 38: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 22 september 2017

5xaanbevolenbordeaux 1

Inspirator Jos Burgers: ‘Investeer of verkoop’

Jos Burgers is spreker tijdens de Week van de Ondernemer. Zijn humorvolle presentatie gaat over één kernvraag: hoe haal je meer omzet uit een klant? ‘Bel elke dag een klant op’ en andere tips geeft hij alvast in dit uitgebreide interview.

Willemijn Verloop steekt geld in sociale ondernemingen

Als directeur van Social Enterprise NL en Social Impact Ventures NL zet Willemijn Verloop (voorheen Warchild) zich in voor sociaal ondernemers. Haar visie en praktische tips deelt ze in dit interview.

Aad van der Wel: 40 miljoen omzet met Dudok

Aad van der Wel (55) is medeoprichter en directeur-grootaandeelhouder van de Dudok Groep. 400 medewerkers werken in zijn horeca-zaken, partycatering en patisserie. Over zijn successtory praat hij in dit interview.

Duurzaam ondernemer na klapper van 225 miljoen

Toen de familie Crébas in 2004 Marktplaats verkocht voor 225 miljoen, ging Bob Crébas verder met duurzaam ondernemen. Hij vertelt vrijuit over zijn visie in dit uitgebreide interview.

6 voor- en nadelen van de nieuwe iPhone X

De nieuwe jubileum-iPhone van Apple is een kostbaar gadget. De voor- en nadelen van de smartphone hebben we op een rij gezet in dit overzicht.